Paine neagra cu masline

de ala_oancea in Piine, 20 Iul 2009 | 5608 vizualizari

 

Un gust minunat si ce miresme prin bucatarie .... :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina neagra
  • 10 gr drojdie uscata
  • 50 gr unt
  • 250 ml lapte
  • 1 ou
  • sare, zahar
  • 200 gr masline negre
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine neagra cu masline:

Se dizolva drojdia cu o lingurita de zahar in putin lapte caldut, dupa care se toarna in mijlocul fainii. Se adauga untul moale, oul, sarea si se framanta adaugand din cand in cand lapte. Se mai adauga si jumatate din masline. Se lasa la dospit, dupa care se intinde o foaie dreptunghiulara si se presara restul de masline. Se ruleaza si se presara cu faina.Se aseaza in tava de chec si se cresteaza. Se coace aproximativ 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra cu masline" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine englezeasca de casa